Leuk nieuws voorkom roddels organiseert een opening party discotheek starlight8 kom dan effen weer terug in Arnemuiden de datum zullen we dan bekend maken mis dit niet 2022

Korte Nieuwsberichten

-----------------------------------

Website compleet vernieuwd 09-06-2009

De website is volledig vernieuwd door Colin Groos de nieuwe webmaster. Omdat de discotheek een volledige metamorfose heeft ondergaan is de website natuurlijk ook aan vernieuwing toe.

-----------------------------------

Verbouwing Starlight 8 18-10-2008

wegens groot onderhoud was discotheek starlight8 gesloten vanaf 18 oktober tot januari 2009

----------------------------------

Discotheek Starlight 8 bestaat bijna 8 jaar!!!! 27-05-2007

Jaja mensen. Al voor de tijd van het internet was starlight8 al actief. Al voor de komst van de plasma en lcd was starlight al bezig met beuken. Zelfs in die ouwe tijd dat menig bezoeker nog met de vingers in z'n/haar eigen poep zat te graaien draaide DJ Wesszzzz de Top of 2Dayz Dance-hits. En laat het waarschijnlijk op 8 juni nou zo zijn dat starlight 8, (8 ja 8, je voelt em aankomen he..) al 8 jaar de buren terroriseert!!!!!! En dit heugelijke feit dient/zal/moet en gaat gevierd worden op deze jubileum datum!!!! Komt allen, deze avond zal een verduidelijking zijn hoe het toch mogelijk is dat een van de kleinste discotheken nog zo gezellig kan zijn.

---------------------------------

Foto's ThemeDanceParty Online!

18-04-2007

Met trots mag ik meedelen dat het vorige feest wederom, (hoe kan het ook anders) een groot succes is geworden. Mijn dank aan iedereen die zijn inzet hieraan heeft bijgedragen, en dat is dus iedereen! Bierdrinkers, Medewerkers, Muurbloemen en Lege plaatsvullers! Thnx!!! Natuurlijk is het lastig om alles onthouden te hebben op deze avond, alcohol enzo, jeweett... Daarom: Foto's!!! Kijk snel of je er nog gekker opstaat dan dat je hoopt! Haha, gr. Starlight8.

---------------------------------

ThemeDanceParty 2007 !!!!! 12-03-2007

In April is het dan zover. Het eerste echte grote feest in Starlight8 Komt er weer aan. En wel op de 7e, wat een fantastische datum (*kuch, .red). Dus, schrijf het op je voorhoofd, meld je alvast ziek op je werk. 7 April gaan we weer los.

---------------------------------

Nog Nieuwer Nieuwjaarsfeest 28-01-2007

Wegens een te krappe planning en de daarbijbehorende korte tijd het woord te verspreiden waren we helaas genoodzaakt het vorige feest te annuleren. Niet getreurd, Er volgt weer een herkansing om los te gaan.

---------------------------------

Nieuwjaarsfeest 6 Januari 2007 !!!

30-12-2006

Iedereen alvast een gelukkig niewjaar!! En hoe kunnen we beter beginnen dan door het nieuwe jaar in te luiden met veel gestamp. Dus: 6 Januari, nieuwjaarsfeest @ Starlight8 ...en oppassen met vuurwerk he!!

---------------------------------

Feest de 28e !!! 19-10-2006

Hey Dames en Heren. Op 28 oktober is er weer een feest in Starlight8. Komen jullie ook, dan zie ik jullie nog wel. Laat even iets horen, tot ziens. Discotheek Starlight8 met dj Wezzzzzzzz Starlight8

---------------------------------

Nieuwe Site !! 18-10-2006

Het heeft even geduurd, maar zoals jullie zien is de nieuwe site online van Starlight 8!! Het is mn bedoeling deze site zo goed mogelijk up 2 date te houden, zodat iedereen weer weet wanneer er weer een feest te beleven is in de goedkoopste disco van zeeland.

---------------------------------

Verbouwing 06-03-2006

Momenteel is discotheek starlight bezig een grondige verbouwing te ondergaan. Uiteraard zal, wanneer alles weer naar behoren functioneert, iedereen hiervan op de hoogte gesteld worden en zal er een datum gepland worden voor een volgend Starlight feest.

---------------------------------

Vernieuwde Site 05-03-2006

Zoals jullie waarschijnlijk al merken is de site nogal veranderd. De reden hiervan is dat ik nu iemand anders heb aangesteld om de site te beheren.

---------------------------------

Starlight 6 jaar !! 01-11-2005

Tot dan.

Leuk nieuws voorkom roddels organiseert een opening party discotheek starlight8 kom dan effen weer terug in Arnemuiden de datum zullen we dan bekend maken mis dit niet